Lujza és Koriander

Bed Brunch Coffee
Brunch Családbarát Cukormentes opció Cukrászda Gluténmentes opció Kávézó Kutyabarát Napi/ebédmenü Szállás is Tejmentes opció Tojásmentes opció Vega opció Vegán opció

Inspiráló szintű vendéglátóhely. 

Lujza és Koriander egy sokszereplős modern „mese”. Egy nagy család fejében született meg egy álom réges-régen, amit aztán mindenki megosztott a másikkal, így ez az álom eggyé vált, és évek alatt fejlődött, csiszolódott, bővült míg nem végül egy valóságos képet öltött.

A történet szereplői igazi emberek, akik sokat tanultak, utaztak és dolgoztak, hogy aztán ezt a tudást összerakják és egy olyan értéket hozzanak létre, ami akár egy életre szól. Szerették volna, ha az a sok jó, amit a világban láttak és magukba szívtak itthon is megtapasztalható lenne, ha nem kéne hozzá messzire utazni, hogy azt kapják, ami másutt természete

Ez a valami egy házban öltött testet, nem is akárhol, hanem ahová mindegyikük szíve tartozik, Vácott…

A kis 'meseházat' Lujza & Koriandernek neveztük el, ahol a tartalmas reggelik/ebédek, helyben készült sütemények és speciality kávé mellett 8 szobában, 16 férőhellyel várunk a váci Duna-parton, ha egy kis kikapcsolódásra, elvonulásra vágynál a sűrű hétköznapok elől.

A szállás mellett, a földszinten egy olyan reggelizőt és brunch éttermet álmodtunk meg, ahol friss, szezonális alapanyagokból készülnek a tápláló, izgalmas, nemzetközi konyhákat is idéző reggelik és a hetente változó ebéd ajánlatunk. A legtöbb ételünket, italainkat és süteményeinket az ételérzékenységgel rendelkezők is fogyaszthatják! 

Célunk, hogy bárki, aki belép az Ady Endre sétány 5. ajtaján egy pillanatra megálljon, és felejtse el mindazt, amit eddig csinált, vagy ezután fog. Érezze azt, hogy most övé az a perc, az az óra, hogy a kávé, amibe beleszürcsölt, egy picit Brazília forró, napsütötte kávéföldjeire repíti, a sós karamellás csokitorta Párizs macskaköves utcáin kalauzolja, a zöldséges mártogatós pedig a Dunakanyar fenséges dombjaira invitálja őt. 

Galéria

Értékelések (0)