Csillaghegyi Megálló

Sütöde & tejbisztró
Brunch Családbarát Cukormentes opció Gluténmentes opció Kávézó Kézműves Kutyabarát Tejmentes opció Vega opció Vegán opció

Fenntartható Kávézó.

A Csillaghegyi Megálló egy családias hangulatú pékség, tejbisztró, kávézó, ahol számos minőségi pékség és kézműves termékek mellett újhullámos, világos pörkölésű kávé várja a betérőket.

Nálunk helyben készített szendvicsek, kencék- krémek és különféle házi sütemények sorakoznak a polcokon, ahol a házias finomságok mellett, adalékanyag- , liszt- , laktóz- és cukormentes étkeket is kínálunk az arra érzékenyek számára.

Üzletünkkel egy régi hagyományt szeretnénk felébreszteni, hiszen Budapesten már a 19-20. század fordulóján voltak olyan üzletek, ahol tejet, tejes italokat, üdítőt, péksüteményeket árusítottak. Ahol egy illatos tea, kávé vagy habos kakaó mellé egy finom péksütemény elfogyasztása egy élmény volt.

Kínálatunk: különleges szendvicsek, házi szendvicskrémek, péksütemények, sütemények, pogácsák, stb. Termékeinknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy házi alapanyagokból, adalékanyag mentesen készüljenek.

A Csillaghegyi Megállót a „Magyar Konyha Gasztrokalauza” 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is Budapest, Top 10 reggelizőhely közé választotta.

Galéria

Értékelések (0)