Szűcs-Winkler Róbert
CEO
denxpert Kft.
Szakterülete
adat alapú környezetvédelem
Amiben minket támogat
A környezeti hatásunk számszerűsítésében, és az IT oldal fejlesztésében segít
dr. Horvátth Sarolta
CEO
Rakun Kft.
Szakterülete
környezetvédelmi szakjogász
Amiben minket támogat
EU-s irányelvek és hazai jogszabályok értelmezését végzi számunkra
Varga Judit
Alapító
Felelős Gasztrohős Alapítvány
Szakterülete
fenntarthatóság a vendéglátóhelyeken
Amiben minket támogat
Külföldi együttműködések, jó gyakorlatok gyűjtése
Papp Andrea Ibolya
gasztrobiológus, kutató
Napi Táptudás
Szakterülete
egészséges és fenntartható étkezés
Amiben minket támogat
"Superfood" térképet készít számunkra, tápanyaginfókat gyűjt és hiteles forrásokat mutat
Saás Petra
alapító
Fruccola
Szakterülete
fenntartható vendéglátás, felelős étteremvezetés
Amiben minket támogat
Véleményezi Fenntartható Vendéglátóhely minősítéssel kapcsolatos ötleteinket
Dr. Mészáros Dóra
ügyvezető
Bio Garancia Kft.
Szakterülete
fenntartható és ökológiai mezőgazdaság
Amiben minket támogat
A Fenntartható Vendéglátóhely minősítés véleményezője, tanácsadója
Varga Korinna
projektvezető kutató
ÖMKi
Szakterülete
agroökológia, agrár szakpolitika
Amiben minket támogat
A Fenntartható Vendéglátóhely minősítésünk véleményezője, tanácsadója
Urbán Csilla
elnök
Humusz Szövetség
Szakterülete
környezetkutató, humánökológus
Amiben minket támogat
A Fenntartható Vendéglátóhely minősítésünk véleményezője, tanácsadója
Rétfalvi-Kurucz Alexandra
konyhatechnológus
etteremnyitas.hu
Szakterülete
HACCP tanácsadás
Amiben minket támogat
A Fenntartható Vendéglátóhely minősítésünk véleményezője, tanácsadója
Dr. Lugasi Andrea
dékán
Budapesti Gazdasági Egyetem
Szakterülete
egészséges és fenntartható táplálkozás
Amiben minket támogat
A Fenntartható Vendéglátóhely minősítésünk véleményezője, tanácsadója
Takács-Sánta András
egyetemi docens
ELTE
Szakterülete
humánökológia, környezetszociológia
Amiben minket támogat
A Fenntartható Vendéglátóhely minősítésünk véleményezője, tanácsadója
Gyenge László
fenntarthatósági menedzser
Mikromob Zrt.
Szakterülete
hulladékok megszüntetése a vendéglátóhelyeken
Amiben minket támogat
Jó gyakorlatok átadása. Networking és kapcsolattartás a vendéglátóhelyekkel.
Szöllősi Réka
élelmiszer-politikai elemző
Fenntartható Élelmiszervilág
Szakterülete
fenntartható élelmiszeripar
Amiben minket támogat
A fenntarthatóbb élelmiszer-ellátás kialakításával összefüggő szabályozás, piaci folyamatok és trendek értelmezése.
Dr. Némedi Erzsébet
alapító, ügyvezető igazgató
Expedit Nodum
Szakterülete
élelmiszeripari mérnök, biotechnológus, élelmiszertudományok doktora
Amiben minket támogat
Hazai és nemzetközi élelmiszeripari és táplálkozástudományi trendek, kutatások ismertetése.