Sült sárgarépa krémleves
![](/recipechars/1540809891471.png)
![](/recipechars/1540809997434.png)
![](/recipechars/1540810247517.png)
![](/recipechars/1540810269075.png)
![](/recipechars/1540810290832.png)
![Elkészítési idő](/recipecats/1567539061673.png)
![Elkészítési idő](/images/recipes/time.png)
![Nehézségi fok](/images/recipes/difficulty.png)
![Költségek](/images/recipes/pricing.png)
![Hány főre?](/images/recipes/plates.png)
![Melyik évszak?](/images/recipes/season.png)
Hozzávalók
Leírás
- A megtisztított sárgarépákat karikára vágjuk és sütőben kiolajozott tepsiben 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük. (Ha erre nincs időnk, akkor lábasban megpárolhatjuk kevés olajon.)
- Ezután lábasba tesszük a megsült répákat és kevés olajon a fűszerekkel átforgatjuk, majd felöntjük vízzel és 10-15 percig főzzük.
- Amikor ezzel megvagyunk turmixgépbe összeturmixoljuk és melegen tálaljuk.
Sarnyai Tünde receptje