Húsos Maradékból elkészíthető
Elkészítési idő Főétel
Elkészítési idő 10 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Olcsó
Hány főre? Maradék mennyiségétől függ
Melyik évszak? Egész évben

Hozzávalók

Leírás

Szeretem hirtelen sütéssel feldobni a húslevesből megmaradt hústt, ami így lehet második fogás vagy egy másik napon főétel. A serpenyő aljára kevés olajat öntök, felforrósítom és rádobom a vékonyra szeletelt főtt husit. Lehet ízesíteni, fűszerezni még ízlés szerint, de ami igazán feldobja, az a sütés vége felé rányomott fokhagyma (esetleg még mellé karikázott újhagyma is). Fokhagymát tényleg csak a vége felé érdemes hozzáadni, nehogy megégjen, a husit pedig nyugodtan lehet ropogósra sütni.

A képen szintén fokhagymával ;) párolt mángolddal tálaltam.