Házi ketchup II.









Hozzávalók
Leírás
A paradicsomokat néhány másodpercre tedd lobogó vízbe, majd hűtsd le hideg vízben és húzd le a héját. Vágd nagyobb darabokra, sózd-borsozd, locsold meg az olajjal, majd add hozzá a szeletelt fokhagymát, vöröshagymát és kápia paprikát.
Az egészet forgasd össze, majd egy nagy tepsiben vagy hőálló tálba terítsd ki, és a tetejét szórd meg a cukorral.
Süsd 200 fokos sütőben kb. 30 percig, addig, hogy leveses legyen, és a teteje elkezdjen pörkölődni.
Ha kész, turmixold le, öntsd egy edénybe és add hozzá a fűszereket és a balzsamecetet,majd addig főzd amíg ketchup állagú nem lesz.
Az egészet forgasd össze, majd egy nagy tepsiben vagy hőálló tálba terítsd ki, és a tetejét szórd meg a cukorral.
Süsd 200 fokos sütőben kb. 30 percig, addig, hogy leveses legyen, és a teteje elkezdjen pörkölődni.
Ha kész, turmixold le, öntsd egy edénybe és add hozzá a fűszereket és a balzsamecetet,majd addig főzd amíg ketchup állagú nem lesz.