Gluténmentes céklás zöldségfasírt
![](/recipechars/1540809815965.png)
![](/recipechars/1540809891471.png)
![](/recipechars/1540809997434.png)
![](/recipechars/1540810104491.png)
![](/recipechars/1540810180794.png)
![](/recipechars/1540810269075.png)
![](/recipechars/1540810290832.png)
![Elkészítési idő](/recipecats/1567539053245.png)
![Elkészítési idő](/images/recipes/time.png)
![Nehézségi fok](/images/recipes/difficulty.png)
![Költségek](/images/recipes/pricing.png)
![Hány főre?](/images/recipes/plates.png)
![Melyik évszak?](/images/recipes/season.png)
Hozzávalók
Leírás
Könnyű zöldségfasírt a Prezi Bistro konyhájából
A zöldségeket megpucoljuk, egy nagy tálba reszeljük, lesózzuk és bő félórát állni hagyjuk, hogy a levét kiengedje. Ezután jól kinyomkodjuk a felesleges nedvességet, beleütjük a tojást, a köleslisztet, borsozzuk és jól összekeverjük. Ha túl nedves még egy kis kölesliszttel tudjuk összefogatni. Megformázzuk a fasírtokat, és sütőben 200 fokon fél óra alatt készre sütjük, de serpenyőben olajban sütve is elkészíthető.