Almás-céklás vöröskáposzta saláta medvehagymás-majonézes öntettel
![](/recipechars/1540810180794.png)
![](/recipechars/1540810269075.png)
![Elkészítési idő](/recipecats/1567539069394.png)
![Elkészítési idő](/images/recipes/time.png)
![Nehézségi fok](/images/recipes/difficulty.png)
![Költségek](/images/recipes/pricing.png)
![Hány főre?](/images/recipes/plates.png)
![Melyik évszak?](/images/recipes/season.png)
Hozzávalók
Leírás
Az almát kockázzuk fel, a céklát hámozzuk meg és reszeljük le, a káposztát szeljük le. A tojásból, mustárból, bio citromból, olajból és a fűszerekből készítsünk házi majonézt, lazítsuk fel a maradék tejföllel és joghurttal és keverjük össze a megmosott és felaprított medvehagymával.
Itt kóstolás következik, lehet korrigálni az ízeket ízlés szerint. Az egészet forgassuk össze az aprított almás-céklás-káposztás keverékkel, tegyük hűtőbe egy éjszakára. 2-3 napig simán fogyasztható, illik a hagyományos húsvéti ünnepi menühöz is, szintén kerülhet a család elé.
Gyuris Anett receptje
Photo by dimitri.photography on Unsplash