Gluténmentes Húsos Laktózmentes Maradékból elkészíthető Praktikus Séf recept
Elkészítési idő Főétel
Elkészítési idő 30-35 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Olcsó
Hány főre? 2 fő
Melyik évszak? Nyár

Hozzávalók

Leírás

1. A cukkinit megmossuk, majd kettévágjuk és kivájjuk a közepét. A paradicsomokat megmossuk, kockára vágjuk és egy lábasban elkezdjük főzni a cukkini kivájt belsejével és a fűszerekkel.

2. Amíg ez fő, a húst összekeverjük a sóval, borssal, apróra vágott fokhagymával, tojással, kölessel és megtöltjük vele a cukkiniket.

3. A töltött cukkiniket a paradicsommártásba helyezzük, amit felöntünk paradicsomlével, szükség esetén sózzuk és 20-25 perc alatt készre főzzük. ( Ha nagyon elfő a leve akkor adhatunk hozzá vizet vagy paradicsomlevet.)

Sarnyai Tünde receptje