Akadálymentesített
Családbarát
Cukormentes opció
Gluténmentes opció
Kézműves
Kutyabarát
Szállás is
Tejmentes opció
Tojásmentes opció
Vega opció
Vegán opció
Az 1992-ben épült Szőlőskert étterem-fogadóban ma is minőségi alapanyagokból készített házias ételekkel, saját készítésű tésztákkal és tradicionális magyar ízekkel várja Vendégeit a Gelencsér család!
Nem kínálunk több oldalas étlapot, ételválasztékunk a szezonalitásnak megfelelően folyamatosan változik.
Igyekszünk környékbeli alapanyagok felhasználásával helyi és tájjelegű ételekkel is megismertetni az ínyenceket. Dödölle, vargánya, erdei gombák, vadmalac szezonálisan megtalálható választékunkban. Állandó ételeink közül a tartalmas gulyás, a zsenge magyar bárányból készített báránysült, a kemencés mangalicapecsenye és a halételek tartoznak Vendégeink kedvencei közé. A mediterrán ízek kedvelőinek házi tésztákat és saját érlelésű marhahúsból grillezett ételeket is készítünk.. Éttermünk teljes mértékben kutya és gyermekbarát, a gyerekek szórakozásához gyereksarokkal és egy hatalmas játszótérrel járulunk hozzá.
Vendégeinknek jól felszerelt és kényelmes szobákat, bőséges svédasztalos reggelit,gyors és ingyenes WIFI kapcsolatot valamint biztonságos parkolást kínálunk.Reggelire házi készítésű mangalica sertés sonka, kolbász, szalonna, házi lekvárok és egyéb hagyományos magyar ételek találhatók a svédasztalon. Frissen elkészített tojásos ételek széles kínálatából gazdagíthatja étkezését.

Képgaléria