2023

Áprilisban két alsós és két felsős osztálynál is járhattunk Ózdon a Biofilter Zrt. támogatásának köszönhetően! Megtisztelő számunkra, hogy az ózdi Vasvár Úti Pál Általános Iskola tanulói a mi programunkat nyerhették, ugyanis az iskola végzett első helyen a Biofilter Zrt. és a PontVelem által indított közös használt étolaj gyűjtő versenyben.

A Lidl Magyarország támogatásának köszönhetően az Egészségesen az iskolapadban pályázat nyerteseinek tarthattunk foglalkozást Szank, Nyírmeggyes, Tényő és Komárom településeken egy-egy osztályban, illetve Budapesten pedig egy újpesti iskolában 2023 második felében.

Az Együtt a Természettel Egyesület támogatása keretében tartottunk július elején és végén az újhartyáni Vízitündér tó partján, gyönyörű környezetben táborozó gyermekek számára két turnusban kihelyezett Padtárs foglalkozást. 

A Kisdiófa Közösségi Kertben 4 alkalommal tartottunk táboros foglalkozást a VII. kerületi iskolás gyerekeknek. A fenntartható étkezés témaköreiről és kertészkedésről, komposztálásról is szóló alkalmak többnyire a Kisdiófa Közösségi Kertben valósultak meg és az Erzsébetváros Önkormányzat Polgármesteri Hivatala támogatásával jöttek létre.

A Terézvárosi Tudástér Alapítvány jóvotából a Terézvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola négy osztályában járhattunk kisiskolás foglalkozásunkkal, két elsős és két másodikos osztálynál. Nagy öröm számunkra, hogy egyre többször vissza is hívnak minket ugyanabba az intézménybe vagy akár ugyanazokba az osztályokba, ahol korábban jártunk és így ismétlésre és a játékosan átadott tudás elmélyítésére is van lehetőségünk.

2022

Terézvárosi Tudástér Alapítvány jóvoltából 2022 szeptemberében a Terézvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola összes alsós osztályánál járhattunk kisiskolás foglalkozásunkkal. A programot a gyerekek és a tanítók is nagy örömmel fogadták és hasznosnak tartották. A programot a csomagolásmentesség üzenetét is magában hordozó vászonzsák nyomdázással egészítettük ki, amelyet mindig nagyon lekesen fogadnak a gyerekek.

Spar Magyarország támogatásA Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. támogatásának köszönhetően a 2021/22-es tanévben 4 osztályba tudtunk ellátogatni a Vizafogó Általános Iskolába, és a 2020/21-es tanévben 2 alkalommal 2-2 osztályba tudtunk ellátogatni Budapesten Padtárs programot tartani.

EMMI támogatásból


2020/21-es tanévben és 2021/22-es tanév első felében 1 vidéki és 5 budapesti általános iskola 20 osztályába tudtuk elvinni a Gasztrohős Padtárs foglakozást 478 gyermekhez. A programsorozat szakmai és pénzügyi beszámolója itt olvasható az ovis programunk beszámolóját követően.