A minősítésről

Fenntartható Vendéglátóhely minősítéssel jutalmazzuk azokat a vendéglátóhelyeket és catering cégeket, amelyek – akár csak néhány apró lépéssel – szeretnék „zöldebbé” tenni működésüket.

A minősítés célja

Partnereinknek segítünk előnyt kovácsolni erőfeszítéseikből médiamegjelenéseken keresztül, illetve optimalizálni a hulladékkezelést, az energia- és vízhatékonyságot, és az alapanyag beszerzés módját.

Miért érdemes megszerezni a minősítést?

Számos beszállító kínál 5–15%-os kedvezményt termékeiből és szolgáltatásaiból a minősítéssel rendelkező vendéglátóhelyeknek. E vállalatok listája ráadásul folyamatosan bővül! Nézd meg itt

Megjelenés online és print magazinokban, TV és rádió műsorokban, blogokon, közösségi média oldalakon. Nézd meg, hol írtak rólunk és a Fenntartható Vendéglátóhelyekről eddig!

Környezetbarát rendezvényhelyszínt, catering szolgáltatást kereső vállalatok és rendezvényszervezők számára a Fenntartható Vendéglátóhelyeket ajánljuk.

Közös kampányok és partnertalálkozók, amelyekre a vendéglátással kapcsolatos szolgáltatókat, hivatalos szerveket és beszállítókat is meghívjuk.

Független szervezet hitelesítése arról, hogy számodra fontos a környezet védelme.

A környezetvédelem felé elkötelezett vendégek előszeretettel választják a fenntartható vendéglátóhelyeket.

Előnyök

Melyek a vendéglátóhely-minősítés kritériumai?

A minősítés díja

A minősítés díja

5 alkalmazott alatt: 6 000 HUF / hó

6-10 alkalmazott: 9 000 HUF / hó

10 alkalmazott fölött: 11 000 HUF / hó

Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezz most, tölsd ki a kérdőívet és írj egy emailt

Vighné Boóc Juditnak juci@gasztrohos.hu