Szervezetünk a környezetbarát étkezést támogatja és promotálja, és ennek keretében Fenntartható Vendéglátóhely minősítéssel jutalmazza azokat a vendéglátóhelyeket és catering cégeket, amelyek – akár csak néhány apró lépéssel – szeretnék “zöldebbé” tenni működésüket. Partnereinknek segítünk előnyt kovácsolni erőfeszítéseikből médiamegjelenéseken keresztül, illetve optimalizálni a hulladékkezelést, az energia- és vízhatékonyságot, és az alapanyag beszerzés módját.

Miért érdemes megszerezni a minősítést?

Kedvezmények: Számos beszállító kínál 5-15%-os kedvezményt termékeiből és szolgáltatásaiból a minősítéssel rendelkező vendéglátóhelyeknek. E vállalatok listája ráadásul folyamatosan bővül!
Publicitás:
Megjelenés magyar és angol nyelvű magazinokban, honlapokon, blogokon, közösségi média oldalakon, a Gasztrohős Appban és kitelepülési lehetőség fesztiválokon, konferenciákon, rendezvényeken.
Üzletszerzés: Környezetbarát rendezvényhelyszínt, catering szolgáltatást kereső vállalatok és rendezvényszervezők számára a Fenntartható Vendéglátóhelyeket ajánljuk.
Kapcsolatépítés: Közös kampányok és partnertalálkozók, amelyekre a vendéglátással kapcsolatos szolgáltatókat, hivatalos szerveket és beszállítókat is meghívjuk.
Hitelesség: Független szervezet hitelesítése arról, hogy számodra fontos a környezet védelme!

Mik a minősítés kritériumai? 

Mennyi a minősítés költsége?

5 alkalmazott alatt: 5000 HUF/hó
6-10 alkalmazottig: 8000 HUF/hó
11 alkalmazott fölött: 10.000 HUF/hó

Hogyan tudok jelentkezni?

Ha érdekel a Fenntartható Vendéglátóhely minősítés, vedd fel velünk a kapcsolatot! Az oldal alján lévő üzenetküldési funkció sajnos még nem működik, ezért kérjük, e-mailben keress minket! Ezeket feltétlenül írd meg: vendéglátóhelyed neve, webcíme, alkalmazottak száma.

 

Szabó Eszter
eszti@gasztrohos.hu
+36 30 567 9486

 

 

 

 

Jelentkezz!

Esettanulmányok

KIOSK Budapest: Megéri fenntarthatóan vezetni egy éttermet!