Netpincér támogatási csomag

A támogatási csomagot a NetPincér az adott partnerre szabja, de az alábbiakat mindenképp tartalmazza:
- soron kívüli csatlakozás a NetPincérre (ha még ezt nem tette meg a partner),
- NetPincér blogon a nyertesre szabott, őket bemutató cikk, 
- NetPincér social kommunikációban egyedi, rájuk szabott tartalom, 
- egyedi konzultáció és támogatási csomag kidolgozása közösen a partnerrel (pl: hírlevél, hirdetések, PR megjelenés, stb.),
- a partnernek készített eladáshelyi NetPincér brandingelt figyelemfelkeltő eszközök finanszírozása (pl.: molinó, poszter, világító tábla - természetesen tudatosan tartós és lehetőleg környezettudatos alternatívákra fókuszálva), amik segítik, hogy most is minél több rendelése legyen, illetve reméljük nagyon hamarosan amikor kinyitnak a vendorok akkor is jól használhatóak lesznek,
-  egy éves mennyiségnyi100% újrahasznosítható FSC tanúsítvánnyal rendelkező 100% karbonsemleges NetPincér GO zacskó.

Cupler tagság

Az egy éves free Cupler© tagság gyakorlatban  igény alapján max 500 db pohár puffert jelent. Azaz a Cupler biztosít egy 500 db-os készletet, amit 100 db-os tételekben költségmentesen lehívhat a díjazott egy éven keresztül.
Értéke: bruttó 250 ezer Forint 

CleanEco öko tisztítószer csomag

Zöldítsd ki vállalkozásod a bibo 'The Eco Lifestyle Shop' jóvoltából a Cleaneco organikus tisztítószereivel, lebomló, újrahasznosított és környezetbarát papír termékeivel és takarító eszközeivel, valamint komposztálható csomagoló anyagaival. 
Az öko higiéniai csomagok értéke: 100.000 HUF

Rakun dobozközösség tagság

Egy éves ingyenes RAKUN Dobozközösség tagság keretében a vendéglátóhely jogosult 50 db újrahasználható rozsdamenetes acéldoboz használatára térítésmentesen 12 hónapon át.
A szolgáltatás legkorábban 2021. március 1-től vehető igénybe.

Hazai termelői alapanyag utalvány

15.000 forint értékben a Farm2Fork kínálatából
A Farm2Fork egyik legfőbb célkitűzése a magas minőség, a szezonalitás és finom ételek mellett a hazai termelők támogatása. Emellett nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát működésre és a bio alapanyagok beszerzésére is.

Munch tagság

Feleslegből bevétel, egyszerűen!

A Munch.hu egy platform, amin keresztül éttermeknek, pékségeknek, boltoknak és szállodáknak segítünk értékesíteni az el nem adott ételeket. 
A nyertes vendéglátóhelyek 3 hónap ingyenes tagságra és kiemelésre jogosultak az applikációban.

Bunge Pro F10 sütőolaj

1 karton (2*10 liter) Bunge Pro F10 sütőolaj a Biofilter jóvoltából.

Nagy olajsavtartalmú napraforgó magjából sajtolással és extrakcióval kinyert, fizikai finomítással előállított étolaj 5 ppm PDMS (habzásgátló) tartalommal. Folyékony, világos sárga, 20 fokon átlátszó, minden idegen íztől és szagtól mentes étolaj, ami sütés közben kevésbé habzik, füstpontja pedig magasabb a hagyományos napraforgóolajénál. A nagy olajsavtartalmú napraforgóolajnak köszönhetően ropogósabb, aranybarnább a bunda és a sült krumpli, továbbá megfelelő sütési eljárások és olajkarbantartás alkalmazása mellett 72 órás sütési élettartamot kínál, amely jóval több, mint a hagyományos napraforgó étolajoké és a pálmazsíroké.

Fenntartható Vendéglátóhely minősítés

Amennyiben a nyertes vendéglátóhelyek teljesítik az alábbi minősítési kritériumokat, az első éves minősítési díjat teljes egészében elengedjük.

        

  

Videós tartalom

A nyertes vendéglátóhelyekről a HVG rövid videót készít.
A nyertes vendéglátóhelyekkel a Greendex podcast-ban beszélget a Díjról.