CleanEco öko tisztítószer csomag

Zöldítsd ki vállalkozásod a bibo 'The Eco Lifestyle Shop' jóvoltából a Cleaneco organikus tisztítószereivel, lebomló, újrahasznosított és környezetbarát papír termékeivel és takarító eszközeivel, valamint komposztálható csomagoló anyagaival. 
Az öko higiéniai csomagok értéke: 50.000 HUF

Rakun dobozközösség tagság

Egy éves ingyenes RAKUN Dobozközösség tagság keretében a vendéglátóhely jogosult 50 db újrahasználható rozsdamenetes acéldoboz használatára térítésmentesen 12 hónapon át.
A szolgáltatás legkorábban 2022. április 1-től vehető igénybe.

Hidegen sajtolt napraforgó olaj csomag

Napraforgó ízű és illatú hidegen sajtolt olaj, telis-tele egészségvédő hatóanyagokkal (többszörösen telítetlen zsírsavak, E-vitamin stb.). A zero waste módon gyártott Grapoila napraforgóolajat magyaros ételek, saláták, hidegtálak, majonéz készítéséhez ajánljuk, de közepes hőfokon sütni, főzni is lehet vele, ha nem hevítik sokáig. Az ajándékcsomag 200 000 forint értékű. 

Hazai termelői alapanyag utalvány

15.000 forint értékben a Farm2Fork kínálatából
A Farm2Fork egyik legfőbb célkitűzése a magas minőség, a szezonalitás és finom ételek mellett a hazai termelők támogatása. Emellett nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát működésre és a bio alapanyagok beszerzésére is.

Munch tagság

Feleslegből bevétel, egyszerűen!

A Munch.hu egy platform, amin keresztül éttermeknek, pékségeknek, boltoknak és szállodáknak segítünk értékesíteni az el nem adott ételeket. 
A nyertes vendéglátóhelyek 3 hónap ingyenes tagságra jogosultak.

Fenntartható Vendéglátóhely minősítés

Amennyiben a nyertes vendéglátóhelyek teljesítik a Fenntartható Vendéglátóhely minősítés kritériumait az első éves minősítési díjat teljes egészében elengedjük.

Funky Forest ajándékcsomag

Egészséges, természetes, hozzáadott cukor, és tartósítószer-mentes,friss préslevek és smoothiek a Funky Foresttől, amit a vendégeid is imádni fognak! Az ajándékcsomag értéke 25 000 forint. 

Fajszi Paprika ajándékcsomag

Prémium minőségű, hazai fűszerpaprikából, mákból, mézből összeállított ajándékcsomag. A csomag értéke 20 000 forint. 

Bemutatkozó cikk

A nyertes vendéglátóhelyekről a NoSalty bemutatkozó cikket készít.
A top 10 vendéglátóhelyről rövid bemutatkozó anyag készül a Greendex oldalára.