Jardinette Kertvendéglő

Családbarát Kutyabarát Napi/ebédmenü Tejmentes opció Vega opció

Inspiráló szintű vendéglátóhely. 

Ha Budán jársz, érdemes betérned a Jardinette-be. Kortyolj el egy csészével finom házi pörkölésű kávénkból, igyál egy hűsítő fröccsöt, ha pedig igazi gasztronómiai élményre vágysz, kóstold meg séfünk különlegességeit!

Elegáns kőépület, borospince, télikert és gyönyörű, gesztenyefás kertecske Budapest szívében… Ha idilli rendezvényhelyszínt kerestek, a Jardinette minden évszakban megfelelő választás. Nyáron a gyönyörű kertet élvezhetitek, ha pedig a hidegebb hónapokban jönnétek hozzánk, hatalmas, üvegfalú télikertünk is lenyűgöző díszlettel szolgál céges, családi vagy baráti összejövetelekhez és esküvőkhöz is.

Fogadások, üzleti ebédek, sajtótájékoztatók vagy hatalmas, zártkörű partik? Ha a Jardinette-et választjátok helyszínnek, az elsőrangú gasztronómiai élmény, a festői környezet és a profi személyzet gondoskodik róla, hogy minden tökéletes legyen.

Választhattok étlapunk kínálatából, de ha szeretnétek, zártkörű rendezvény esetén séfünk igényeiteknek megfelelően állítja össze a menüsort ínycsiklandó ételekkel, és persze különleges koktélok és borok várnak rátok. 

Kőépületünk kitűnő helyszínt ad a nagyszabású összejöveteleknek, és télikertünkben akár 80-100 fő is kényelmesen elfér. 

Ha pedig szeretnétek a szabadban, hatalmas gesztenyefák árnyékában élvezni a jó időt, tavasszal és nyáron megnyílik kertünk és vele együtt a grillterasz is, így nagyobb barbecue partira is van lehetőség.

Galéria

Értékelések (0)