Hegyhát - Izmény Üdülőház

A szálláshely, ahol minden rólatok szól.
Bio opció Családbarát Cukormentes opció Gluténmentes opció Kézműves Kutyabarát Szállás is Tejmentes opció Tojásmentes opció Vega opció Vegán opció

Üdülőházunk a Mecsek hegység keleti lábánál, Izményben található.

A vidéki csend és a nyugalom a Völgység festői szépségű dombjai között, valamint a hatalmas napsütötte udvarunk a medencével, a tágas szobák és közösségi terek a szállónk egyik fő vonzerejét jelentik.

Nálunk mindig a vendég az első, így igyekszünk minden kívánságnak, egyéni igényeknek is eleget tenni. Kis csapatunkkal egy családként igyekszünk a

legjobb vendég- és környezetbarát kiszolgálást biztosítani, hogy az itt töltött idő maradandó élmény lehessen. Ugyanolyan lelkesedéssel készülünk egy gyerektáborra, mint egy családi rendezvényre.

Konyhánk teljes ellátással várja a hozzánk érkezőket. Svédasztalos reggelit kínálunk, emellett az ebédet és a vacsorát is saját főzőkonyhánkban készítjük el. Az étlapot a vendégekkel közösen állítjuk össze, figyelve a különböző ételérzékenységekre is. Ételeink a vidéki magyaros ízvilágot képviselik, amelyek elkészítéséhez igyekszünk minél több bio és hazai terméket felhasználni. Ebben segítségünkre van vegyszermentesen gondozott kis zöldségeskertünk és gyümölcsösünk is. Kertünk gyümölcsfáinak termését saját magad is leszedheted, ha sok van, lekvárt főzünk és a reggelikhez felszolgáljuk. A tojást az állatsimogatónkban megtekinthető tyúkjaink adják a főzéshez. Szeretünk kelt tésztákat készíteni, fánkot, lángost sütni. Kemencében sült langallónk, pizzánk a gyerekek és felnőttek nagy kedvence. A gyerekeknek kenyérsütéses programunk van, ahol közösen elevenítjük fel a hagyományos kenyérdagasztást, és kemencében sütést.

Célul tűztük ki, hogy környezettudatos szemléletben fogadjuk a vendégeket, ennek megfelelően csökkentjük a hulladékfelhalmozást, szelektálunk, újrahasznosítunk, környezetbarát tisztítószereket használunk. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk érkező gyerekcsoportok megismerkedjenek a fenntartható vendéglátással, gazdálkodással.

Galéria

Értékelések (0)