Farm inn fogadó

Természetes ízek, szezonális ételek
Gluténmentes opció Kézműves Kutyabarát Szállás is Vega opció

A főzés nálunk sétával kezdődik a kertünkben, vagy a gazdánál, esetleg a piacon tett látogatással, mivel előnyben részesítjük a frissen szedett zöldséget, gyümölcsöt. Az épp aktuális alapanyag alapján találjuk ki, mi kerüljön vendégeink tányérjára. Táblánkon rendszeresen szerepel a mangalica, bivaly, bárány, szürkemarha és egyéb húsok.
Ételeinket a klasszikus főzésre alapozva, régi recepteket is elővéve, több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező séfünk tudásával és korszerű kreativitásával ötvözve készítjük.

A természetes ízek híve vagyunk. Konyhánkból kiűztük a mesterséges ízfokozókat, adalékanyagokat. A kertünkben vágott zöldfűszerekkel ízesítünk szívesebben. Kenyerünket magunk sütjük, a rétest mi nyújtjuk, helyben készült szörpökkel, termelői gyümölcslevekkel, sajtokkal, finom borokkal és különleges környékbeli pálinkákkal várjuk vendégeinket. Valljuk, hogy a minőségi gasztronómia feltétele a jó alapanyag és a szívből jövő vendéglátás. A csodálatos kilátás és az erdő mellett megélhető nyugalom is hozzásegít ahhoz, hogy test és lélek is jól lakjon.

Galéria

Értékelések (0)