Esernyős kávézó

Közösségi tér és kávézó Óbudán
Akadálymentesített Brunch Családbarát Cukormentes opció Kávézó Kutyabarát Napi/ebédmenü Tejmentes opció Tojásmentes opció Vega opció Vegán opció

Az óbudai Esernyősbe érkezni olyan, mintha kiruccannál Budapestről. Alig 3 HÉV-megálló a Margit-hídtól, mégis távol esik a túlzsúfolt belvárosi nyüzsgéstől.

Az összművészeti közösségi tér lelke a barátságos kávézó, melynek külső helyszíne a tér közepén álló Gázlámpa Kioszk, Budapest legkisebb kávézója. A hely kínálatában a koncertek, irodalmi és színházi estek, kortárs kiállítások mellett jól megférnek a világos pörkölésű kávéfinomságok, a helyben készült desszertek és a magyaros ételekre hangsúlyt fektető bisztrókonyhából rendelhető reggelik, ebédek.

A minőségi alapanyagok felhasználásával készült tiszta ízek, házias menük és az eredeti almás piték, gyümölcskocsonyával ékeskedő tejberizsek, epres sajttorta kelyhek vagy a kézműves vegán sütik kínálata kellemesen simul össze a Peru egyik fenntartható gazdálkodásából származó bio arabica kávé pörkölt illatával és egyedi ízvilágával, melyben a mogyoró kalandja dominál a vaj széles aromájával és a kakaó lecsengő utóízével.

www.esernyos.hu

Fotók: Pogonyi Dávid / Esernyős 

Galéria

Értékelések (0)