Gluténmentes Laktózmentes Maradékből elkészíthető Tojásmentes Vega Vegán
Elkészítési idő Snack
Elkészítési idő 20 p
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Olcsó
Hány főre? 2-3 fő
Melyik évszak? Egész évben

Hozzávalók

olaj 1 ek
kristálycukor 2 ek
ecet 1 ek

Leírás

A hagymát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk.

Ezután serpenyőben a felhevített olajon, gyakori kevergetés mellett pároljuk meg a hagymát, de vigyázzunk, nehogy megégjen.

Amikor már alig van alatta lé, adjuk hozzá a cukrot, sót és az ecetet. Néhány perc alatt forraljuk össze.

Hűtőszekrényben két-három hétig is eláll. Kiválóan használható szendvicsekhez, pástétomokhoz és sajttálakhoz.

Sarnyai Tünde receptje