Padlizsános gombakrém
Gluténmentes
Maradékból elkészíthető
Praktikus
Séf recept
Vega
Egyéb
kb. 30-35 perc
Egyszerű
Olcsó
4-6 fő
Nyár
Hozzávalók
Leírás
A padlizsánokat kettévágjuk és a sütőben a vágott felére fektetve kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Sütés után kikaparjuk a belsejét és hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojást, a megpárolt gombát, a tört fokhagymát és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, kis olajjal meglocsoljuk. Botmixerrel összedolgozzuk az egészet. Érdemes már fogyasztás előtti napon összeállítani, így az ízek jobban összeérnek.
A receptet köszönjük a Bio-Fungi Kft-nek. Még több termesztett gombás recept: www.gombarecept.hu