Gluténmentes Maradékból elkészíthető Praktikus Séf recept Vega
Elkészítési idő Egyéb
Elkészítési idő kb. 30-35 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Olcsó
Hány főre? 4-6 fő
Melyik évszak? Nyár

Hozzávalók

Leírás

A padlizsánokat kettévágjuk és a sütőben a vágott felére fektetve kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Sütés után kikaparjuk a belsejét és hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojást, a megpárolt gombát, a tört fokhagymát és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, kis olajjal meglocsoljuk. Botmixerrel összedolgozzuk az egészet. Érdemes már fogyasztás előtti napon összeállítani, így az ízek jobban összeérnek.

A receptet köszönjük a Bio-Fungi Kft-nek. Még több termesztett gombás recept: www.gombarecept.hu