Gyümölcsös Maradékból elkészíthető Praktikus Séf recept
Elkészítési idő Desszert
Elkészítési idő 30 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Olcsó
Hány főre? 8-10 fő
Melyik évszak? Nyár

Hozzávalók

Leírás

A piskótához szétválasztjuk a tojásokat, a sárgáját a vízzel és a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi száraz hozzávalót. A fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a tésztához keverjük. 175 fokon, légkeveréses sütőben megsütjük, még melegen feltekerjük.

A túrót összekeverjük a cukorral, a tejszínt felverjük a habfixálóval, és a túróhoz adjuk.

Ha kihűlt a piskóta, megkenjük a túrókrémmel, az eperrel megszórjuk, feltekerjük.

Tóth Anita receptje