

Szabó Brigi
Szupererő: titkos összetevők ismerője
Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?
Mert enni, rajzolni, koncepciót alkotni is imádok. A fenntarthatóságot és tudatos gondolkodást pedig kiemelten fontosnak tartom, igyekszem e szerint is élni, ezek kombinációjával pedig jó ügyet szolgálni és segíteni kihagyhatatlan kombináció. És az, hogy mindezzel sikerült elhozni az ARC Plakátkiállítás Civil Szervezeteknek kiírt pályázatának első helyezését, csak hab volt a tortán.
Ha étel lennél, milyen étel lennél?
Olyan ázsiai jellegű, könnyű, főleg csípős és édes, de olykor savanyú és keserű is.
Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?
Csiga és polip. A csigát egy belvárosi étteremben, egy “próbáljunk ki valamit újat” hangulatú születésnapomon. Fokhagyma fanatikusként nem bántam meg a döntést, de azért nem jellemző, hogy egy reggel arra ébredjek, hogy úúúúúgy ennék egy kis csigát! =) Polipot pedig még gyerekkoromban otthon, de Apu csak később árulta el, hogy nem szimpla hal volt.
Fontos még tudni rólam, hogy..
..az alkotás a szenvedélyem, legyen szó ételekről vagy akár a munkámról. A létrehozás semmivel össze nem hasonlíthatóan felüdítő érzés, amit így van szerencsém nap mint nap megízlelni.