Catering
Cukormentes opció
Hozzáadott glutént nem tartalmazó fogások
Kávézó
Kutyabarát
Napi/ebédmenü
Paleo opció
Tejmentes opció
Vega opció
Vegán opció

A Szimpla Háztáji 2013 októberében nyílt meg azzal a céllal, hogy a Szimplakerti Háztáji Piacon kapható termelői alapanyagokból nap-mint-nap finom, egészséges ételeket és italokat tegyünk elétek. Néha házias, néha egzotikus, van, hogy az iskolai menzát idézi minőségi alapanyagokkal, máskor pedig egy csúcséttermet. A közös minden háztájis étekben, hogy alapanyagban, minőségben nem ismerünk tréfát. Nálunk lehet egész nap reggelizni, minden nap gulyásozni, máshol meg nem található sütiket próbálni vagy teljesen átgondolni mindazt, amit eddig a desszertről hittél.

Kínálatunkban megtalálható néhány kis, kézműves borászat legjobb bora, valamint kis sörfőzdék jobbnál jobb produktumai, gyümölcsből készült szörpök, bio gyümölcslevek és frissen préseltek is. A kávénk persze nem magyar, de az is válogatott kistermelőktől érkezik hozzánk és maximális szakértelemmel készítjük neked! A kulturált alkoholfogyasztást népszerűsítendő meghívott szakértőink rendszeresen tartanak bor- és pálinkakurzusokat , melyre belépőt venni nem, csak nyerni lehet, vezető baristánk a Kávékurzusokon pedig beavat a kávéválasztás és készítés fortélyaiba is.

Nem csak az alapanyagoknál, hanem minden más téren is figyelünk a fenntarthatóságra, a tányérok, evőeszközök már nem eldobhatóak, nem csöpög a csap, nem az utcát fűtjük, gyerekmunkásokat pedig még a színfalak mögött sem alkalmazunk. Erőfeszítéseinket a Felelős Gasztrohős Fenntartható Étterem minősítéssel díjazta.

Képgaléria