Bio opció
Cukormentes opció
Gluténmentes opció
Kávézó
Kézműves
Kutyabarát
Napi/ebédmenü
Paleo opció
Tejmentes opció
Tojásmentes opció
Vega opció
Vegán opció

a étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed! Ételeinket ugyanis igyekszünk ezen – egyesek számára – allergének nélkül készíteni. Persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat, de hosszas kísérletezést követően kitapasztaltuk, hogy mivel válthatjuk ki az allergizáló, illetve egészségre káros alapanyagokat, élelmiszereket, és örökre száműzzük őket éttermünkből.

Mi ugyanis osztjuk azt a véleményt, hogy „az vagy, amit megeszel!”

Ennek a szellemiségnek a tükrében törekszünk arra, hogy vegyszermentes, helyi termelők és készítők gondos kezei közül kikerülő anyagokat, termékeket használjunk fel.

Gondoltad volna például, hogy egy hamburger lehet „tetőtől-talpig” egészséges? Nálunk lehet, sőt az is! Mert kedvenc pékmesterünk kizárólag nekünk kísérletezett ki egy minden morzsájában BIO, tönkölybúzából készült bucit, az önteteket házilag készítjük, de falafel golyóink is saját gyártásúak, mert így biztosan tudjuk, milyen alapanyagokból és hogyan készülnek, hogy nyugodt szívvel és bio minősítéssel ajánlhassuk nektek is.

Tehát ha nálunk „gyorsételt” rendelsz, akkor is minőséget és egészségeset, azaz BIO terméket eszel!

Képgaléria