Party falatkák a Natura Hillből
Hozzávalók
Leírás
Padlizsánkrém:
A padlizsánt megszurkáljuk és 200 fokos sütőben megsütjük. Meghámozzuk és egy szűrőbe tesszük fél órára, hogy a felesleges nedvesség kicsöpögjön belőle. A lecsöpögött padlizsánt villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, ízesítjük sóval, borssal citromlével és hozzákeverjük a majonézt.
Cézár saláta:
A sárgájából, napraforgóolajból, és mustárból majonézt készítünk: A sárgáját megsózzuk, hozzá adjuk a mustárt és elkezdjük habverővel felverni, és folyamatos keverés közben nagyon lassan hozzáadjuk az olajat. Has kész a majonéz fokhagymával, borssal, citromlével, reszelt parmezánnal és worchestershire szósszal ízesítjük.
A salátát felvágjuk, vagy darabokra tépkedjük, összekeverjük a szósszal, a tetejére sült csirkemellet , krutont és parmezánforgácsot teszünk.