Főétel
Cukormentes
Gluténmentes
Húsos
Laktózmentes
Vega
Vegán
30 perc
Könnyű
2 fő
Tavasz , Nyár ,
Olcsó

Hozzávalók

500 gr burgonya
1 kis fej vöröshagyma
200 gr pak choy
4 dl zöldség alaplé
2-3 ek olaj
1 tk gyömbér
ízlés szerint só, bors

Elkészítés

Egy lábosban olajat hevítünk és az apróra vágott vöröshagymát megpároljuk. Majd hozzáadjuk a gyömbért és a burgonyát, és felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk.

Közben a pak choy-t négybe vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meggrillezzük.

Amikor a főzelék megfőtt kb. felét kivesszük és összepürésítjük, majd visszaöntjük a lábasban maradóhoz és ezzel sűrítjük be a főzelékünket.

Tálalhatjuk párolt vagy grillezett csirkemellel, vagy a kedvenc zöldség alapú fasirtunkkal.

Sarnyai Tünde receptje