Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Mert azt hittem, hogy itt foglalkozhatok a csillagászattal (Asztrohős) :). Egyik alapítóként, jókor jó helyen voltam.

Ha étel lennél, mi lennél?

Palacsinta és minden nap más töltelékkel tölteném meg magam.

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Hangya váladék (a hangya hátsófelét kellett nyalogatni, aminkek savanykás íze volt), Ausztráliában.

Fontos még rólam tudni, hogy…

Környezetvédelmi kockaként tevékenykedem a Gasztrohős mellett (értsd. Környezetinformatika)

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása