Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Már kiskoromban is bújtam a recepteket, érdekel a gasztronómia, a vendéglátás, és tanulmányaim során megismerkedtem a fenntarthatóság fogalmával, és mondhatni, hivatásommá is vált. A Felelős Gasztrohős “személyében” pedig megtaláltam ezek társulását, így örülök, hogy támogathatom tevékenységüket a fenntartható étkezés és vendéglátás ideológiájában.

Ha étel lennél, milyen étel lennél?  

Leves, mindenképpen! Nehéz is választani, talán tárkonyos csirkeragu leves, az örök kedvencem.

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Abált disznónyelv. Nekünk, magyaroknak talán nem is olyan furcsa, de ha mondani kell valamit, akkor ez volt a legkülönlegesebb. A szokásos családi disznóvágáson kóstoltatták meg velem, és persze csak utólag közölték mi is az… 🙂

Fontos még tudni rólam, hogy …

Szeretek cikkeket írni, hogy ezzel is felhívjam az emberek figyelmét környezetünk megóvására, és hiszek abban, hogy sok kicsi sokra megy, ezért én is szeretnék tenni azért, hogy egy tudatosabb út felé tereljem a körülöttem élőket.

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása