Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?
Mert hiszek abban, amiben ők is, hogy a (környezet)tudatos táplálkozás, és a fenntartható élelmiszerelőállítás fontos kérdés. Jó lenne, ha fenntartható vendéglátóhelynek lenni nem csak felelős döntés, hanem trendi is lenne. …és mert önkénteskedni jó, cseppnek lenni a tengerben jó. 🙂
Ha étel lennél, milyen étel lennél? Miért?
Bio kölesgolyó – mert ha étkezés lennék, nassolás lennék, és azt is lehet tudatosan.
Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?
Párizsban csigát.
Fontos még tudni rólam, hogy … 
Élelmiszermérnök vagyok, Budapesten élek, paradicsomot nevelek az 1m2-es erkélyemen…

További önkénteseink

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása