Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Mert enni, rajzolni, koncepciót alkotni is imádok. A fenntarthatóságot és tudatos gondolkodást pedig kiemelten fontosnak tartom, igyekszem e szerint is élni, ezek kombinációjával pedig jó ügyet szolgálni és segíteni kihagyhatatlan kombináció. És az, hogy mindezzel sikerült elhozni az ARC Plakátkiállítás Civil Szervezeteknek kiírt pályázatának első helyezését, csak hab volt a tortán.

Ha étel lennél, milyen étel lennél?

Olyan ázsiai jellegű, könnyű, főleg csípős és édes, de olykor savanyú és keserű is.

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Csiga és polip. A csigát egy belvárosi étteremben, egy “próbáljunk ki valamit újat” hangulatú születésnapomon. Fokhagyma fanatikusként nem bántam meg a döntést, de azért nem jellemző, hogy egy reggel arra ébredjek, hogy úúúúúgy ennék egy kis csigát! =) Polipot pedig még gyerekkoromban otthon, de Apu csak később árulta el, hogy nem szimpla hal volt.

Fontos még tudni rólam, hogy..

..az alkotás a szenvedélyem, legyen szó ételekről vagy akár a munkámról. A létrehozás semmivel össze nem hasonlíthatóan felüdítő érzés, amit így van szerencsém nap mint nap megízlelni.

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása