Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?
Úgy éreztem, hogy környezetünk megóvása érdekében azonnal tenni kell valamit, és eredetileg a hulladékmegelőzés területén kezdtem el kutatni. Mivel gyakran ettem/ittam az otthonomon kívül, az élelmiszerek környezeti hatásának feltérképezése gyorsan az érdeklődésem középpontjába került – és amikor utánaolvastam, ledöbbentem…

Ha étel lennél, millyen étel lennél?
Sajtos tejfölös tészta

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?
Marinált karfiol szilvalekvárral… (MÁK bisztró – nem én rendeltem, előételként hozták…)

Fontos még tudni rólam, hogy …
Nem vagyok egy nagy szakács, nem szoktam otthon kedvtelésből főzőcskézni – ebből kifolyólag receptekről sem tudok társalogni és gourmand sem vagyok. Nem vagyok oda a nagy húsos ételekért, viszont szeretem, ha a zöldségnek és a gyümölcsnek finom édes íze van – ilyet beszerezni manapság elég nagy kihívást jelent…

További önkénteseink

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása