Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Robi egyik előadását hallgatva rájöttem arra, hogy én is egy ilyen csapathoz szeretnék csatlakozni. A környezettudatosság és a gasztronómia nagyon fontos számomra. A Felelős Gasztrohőst egy nagyon jó kezdeményezésnek tartom!

Ha étel lennél, mi lennél?

Spárga

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Szárított óriáskigyó, amit egy unokatesóm hozott haza különleges csemegeként Kínából, de nem hiszem, hogy újra megkóstolom

Fontos még tudni rólam, hogy…

Ökológiai gazdálkodást tanulok és próbálok arra törekedni, hogy minél többen jöjjenek rá arra, hogy az élelmiszerünk előállítására nagyobb figyelmet kell fordítanunk! Szeretném az egész folyamatot kézben tartani, a termőföldtől egészen az asztalig.

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása