Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Mert mindig szerencsésnek éreztem magam és amikor a gyerekeim megszülettek, és velük is szupermázlista vagyok, hiszen egészségesek és szépek :), úgy gondoltam, hogy ideje valamit tennem “cserébe”. Mindig úgy gondoltam, hogy igyekszem fenntarthatóan élni, de időről időre rájövök, mennyit lehet ebben még fejlődni. Ráadásul egy szuper csapat tagja lettem.

Ha étel lennél, milyen étel lennél?

Rigó Jancsi 🙂

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Csilimoja…fonetikusan :). Ecuadorban egy gyümölcs. Olyan volt, mint a joghurt.

Fontos még tudni rólam, hogy …

Van egy fiam és egy lányom, a fiam már most, 5 évesen is betéve tudja, miért nem kérünk szívószálat :). Imádok sütni, aminek legjobban a férjem örül.

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása