Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Egyrészt érdekel a gasztronómia, nagyon szeretek főzni, másrészt fontos számomra a környezettudatosság, és a Gasztrohős kezdeményezésben ez a kettő összekapcsolódott. Nem mellesleg pedig egy vidám, jófej csapat része lehetek.

Ha étel lennél, mi lennél?

Nehéz kérdés, azt hiszem, csokis süti (brownie vagy csokiláva)

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Bogarat még nem ettem, de gyerekkoromban szerettem a körömpörköltet, amit nagymamám készített. De ettem már békacombot és csigát is, mindkettőt Magyarországon, és szinte mindegyik tengeri herkentyűt kóstoltam már Olasz- ill. Spanyolországban (polip, tintahal, kagylók, rákok, homár).

Fontos még tudni rólam, hogy..

..rengeteg szakácskönyvem van, hogy szeretném, ha több különleges vegetáriánus étel lenne az éttermekben, és remélhetőleg egyszer végre tényleg elkezdek majd gasztroblogolni.

További önkénteseink

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása