Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

A Felelős Gasztrohős alapítóit már azelőtt ismertem, hogy gasztrohősök lettek, így azt hiszem az első rajongóik közé tartozom. A csatlakozásom hozzájuk nem volt tudatos, egyszerűen csak belesodródtam, magával ragadott az “ügy” és a lelkesedésük. Elkötelezett, a kihívásokat szerető, mindig megújulni képes csapat, sokat tanultam tőlük!

Ha étel lennél, mi lennél?

Most épp gránátalma (de Magyarországon teremnék)!

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Chilis csoki. Miközben külön-külön mindkét összetevőért rajongok, együtt valahogy… értelmezhetetlen!

Fontos még rólam tudni, hogy…

A főzés mellett kertészkedni is szeretek, az erkélyemen és az apósom kertjében évről évre egyre több zöldségfélét termesztek (vagy legalábbis próbálkozom vele) – mindent szigorúan magról! Ez kapcsol ki és tölt fel a legjobban. Van egy macskám is, aki néha tündéri, alapállapotban viszont nem vesz tudomást rólam. Főállásban pedig a fenntartható, élhető városokkal foglalkozó ReCity Magazin alapítója és főszerkesztője vagyok.

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása