Miért csatlakoztál a Felelős Gasztrohős kezdeményezéshez?

Összekapcsolja azt a két dolgot ami nagyon fontos nekem, a kaját és a környezetvédelmet.

Ha étel lennél, milyen étel lennél?

Padlizsán

Mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha ettél? Hol etted ezt?

Szarvasbogár, egy étteremben került az erdei gombás tésztám közé.Maradandó élmény, ahogy a kitin roppan a fogad alatt..

Fontos még tudni rólam, hogy …

van ami a kajánál és a környezetvédelemnél is fontosabb, a kutyám

További önkénteseink

Szabó Brigi

Szupererő: titkos összetevők ismerője

Horvátth Saci

Szupererő: jogszabályok megértése és pénzügyek számon tartása

Varga Judit

Szupererő: nagyot álmodás és mindent kézbentartás

Horváth Boldizsár

Szupererő: fenntartható termesztés és biozöldség kóstolás

Kőfaragó Anna

Szupererő: A Felelős Gasztrohős új vizuális világának megteremtője

Szücs-Winkler Hédi

Szupererő: ovisok "zöldre" nevelése

Kőfaragó Zsuzsi

Szupererő: részletek pontos megfigyelése és a látottak megörökítése

Doró Viki

Szupererő: sajtós hálózatépítés

Galambos Kata

Szupererő: vega étel varázslás

Dencs Zsuzsa

Szupererő: Zöld éttermek bemutatása

Hegedűs Sára

Szupererő: Zölddé változtatom a kölköket

Gyuris Anett

Szupererő: Futok és főzök. Futok, hogy főzhessek!

Kondás Kata

Szupererő: lebomló csomagolóanyagok szakértése

Méhes Nóri

Szupererő: finomságok kotyvasztása