Catering
Cukormentes opció
Gluténmentes opció
Paleo opció
Tejmentes opció
Tojásmentes opció
Vega opció

2014 végén, amikor az első gondolataink megszülettek, még nem tudtuk, hogy cateringgel fogunk majd foglalkozni. Akkor még csak arra gondoltunk, hogy krémeket, dipeket, szószokat szeretnénk készíteni, majd azokat valami szép köntösben tálalni. Álmodoztunk egy helyről, ahol az ember kedvére válogathat a finomabbnál finomabb mártogatós krémek között. 2015 év elején hallottunk először a Restaurant Day mozgalomról és úgy döntöttünk, hogy ez egy jó alkalom lenne arra, hogy kipróbáljuk élesben is azt, ami addigra a fejünkben már halványan összeállt. Májusban, az ALAP Kávézóban pedig meg is nyitottuk pop-up éttermünket egyetlen napra, aminek végül olyan szép sikere lett, hogy elkezdtünk komolyabban foglalkozni a Mártogatóssal. Kis idő elteltével befutottak az első megkeresések különböző rendezvényekre, amelyek végül újabb és újabb rendeléseket hoztak magukkal. Ekkor már láttuk, hogy a catering piacon belenyúltunk egy óriási hiányba, valami olyanba, ami eddig nem is létezett, hiszen a Mártogatós koncepciója egy komplett alternatívát kínál a megszokott hidegtál/szendvics/pogácsa/sonkatekercs/stb. vonal mellé, ráadásul egy sokkal egészségesebb formában. Így történt végül, hogy a catering lett a fő tevékenységünk, amit igyekszünk egyre magasabb színvonalon teljesíteni. Közben összeismerkedtünk Gál Attila chef-fel (Márgál Étterem – Michelin ajánlás; jelenleg Piknik Utczabár Food Truck tulajdonos), aki rengeteget segített az indulásban és az ételek finomhangolásában. 2016 tavaszán elkészült az új, önálló háttérkonyhánk, sőt elkezdtük kidolgozni a házhozszállítás részleteit is. Azt biztosan megígérhetjük, hogy egyre több helyen fogtok velünk találkozni, sőt, a kezdeti álmainkról még mindig nem mondtunk le

Képgaléria