Akadálymentesített
Catering
Családbarát
Gluténmentes opció
Napi/ebédmenü
Vega opció

Ételeiket körültekintően válogatott, döntő részben helyi alapanyagokból készítik, teljesen kizárva a félkész nyersanyagokat. A legmodernebb ételkészítési módokat ötvözik a népi- és polgári gasztronómia hagyományaival, egyaránt használva olyan alapanyagokat, mint vöröslencse, hajdina, vagy kuszkusz és bulgur. Ételeik változatosak; figyelmet fordítanakk arra, hogy a főételek 2 hónapig, a leveseik 1 hónapig ne ismétlődjenek. Hétfőtől szombatig menüs étkeztetést biztosítanak családbarát környezetben. Különböző ételallergiával, egészségügyi problémával küzdő vendégeik számára egyéni szükségleteknek megfelelő étrendet terveznek, ételeket készítenek. Zárt körű rendezvényeket, kitelepüléseket, ételkiszállítást is vállalnak. Érdemes kipróbálni a neves borászok közreműködésével szervezett borvacsoráikat is. Rendszeres vendégeik számára kedvezményes árat biztosítanak. 2007. évben vidéki éttermek közül elsőként ők nyerték el a Fehér Liliom díjat, amely a leghigiénikusabban működő éttermek elismerése, 2014-ben pedig a Rozmaring-díjat a Magyar Turizmus Zrt.-től kiemelkedő gasztronómiai kínálatért és környezetért. 2015-ben a Magyar Turizmus Zrt. kiváló étterem minősítését, a Magyar Turizmus Minőségi Díjat–elsőként Tolna megyében- az Ízlelő nyerte el.

Képgaléria