Családbarát
Cukormentes opció
Gluténmentes opció
Kávézó
Napi/ebédmenü
Nyers opció
Tejmentes opció
Tojásmentes opció
Vega opció
Vegán opció

A Fruccola több mint étterem, egy olyan közösségi tér, ahol az egészséges táplálkozás és a fenntartható, környezetbarát vendéglátás is egyszerre megjelenik.

Filozófiánk egy rövid kifejezésben összesűríthető: Fresh Food Kitchen. Ez a filozófia éttermeink valamennyi tevékenységét áthatja: egészséges ételek, hazai, minőségi alapanyagok, gyors kiszolgálás, barátságos környezet, nemzetközi gasztrotrendek alkalmazása, környezetbarát működés, felelős vállalatvezetés, otthonos megjelenés, megbízható minőség, nyitott látásmód jellemez bennünket. Nem csak gazdálkodó piaci szereplők vagyunk a magyar vendéglátásban, de felelős munkaadók, a világról felelősen gondolkodó szakmai közösség és mindig fejlődni vágyó szervezet is. Fő célunk, hogy a mindennapi egészséges táplálkozás minél több átlagember számára elérhető legyen.

Legfontosabb működési szempontjaink – Társadalmi esélyegyenlőség az alkalmazottak között: éttermeinkben társadalmi-, nemzeti- és szexuális hovatartozástól függetlenül veszünk fel alkalmazottakat – A vendégek tisztelete a kiszolgálásban: fontos számunkra, hogy személyzetünk kedves, angolul jól beszélő tagokból álljon, hogy nemzetközileg vegyes vendégkörünk elégedetten távozzon tőlünk és a baráti légkörben jól érezze magát – Ökotudatosság több színtéren: működésünk során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy gyorsan lebomló csomagolóanyagainkkal, víztakarékos működésünkkel, újrahasznosított anyagokból készült dekorációinkkal vagy elhasznált elemgyűjtő tárolóink által hozzájáruljunk az ország ökolábnyomának mérsékléséhez – Társadalmi felelősségvállalás: a kezdetek óta támogatunk társadalmilag megbélyegzett vagy halmozottan hátrányos csoportokat. Fennmaradó élelmiszereinket hajléktalanokhoz, menekültekhez és mélyszegénységben élő családokhoz juttatjuk elkerülve a pazarlást és támogatva az esélyegyenlőséget – Folyamatos innováció: mindennapjaink része a termékfejlesztés, hogy mindig megújuló kínálattal, a nemzetközi trendeknek megfelelő termékekkel tudjunk előállni – Minőségellenőrzési rendszer alkalmazása: konyháinkból csak olyan ételek kerülnek ki, amelyek eleget tesznek a szigorú minőségellenőrzési rendszernek és az általunk támasztott magas követelményrendszernek – Kiszakadás a rohanó életmódból az étkezés során: bár kiszolgálásunk gyors, még sem szeretnénk a mai kort jellemző stresszes, rohanó életmódot támogatni éttermeinkben. Működésünk során arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódjanak étkezés közben. Ezt szolgálják a kényelmes bútorok, a sok élőnövény, a kihelyezett nemzetközi folyóiratok

Képgaléria