Catering
Családbarát
Gluténmentes opció
Kutyabarát
Szállás is
Vega opció

A parányi zalai étterem hatalmas gasztrokölteményei országos hírnevet szereztek. Az étterem megálmodói, Csilla és Gábor az üzleti világban dolgoznak. Felvetődik a kérdés: hogy jön ide egy étterem, és megannyi gasztroélmény? Egyszerűen! Szeretik az embereket, szeretik a jó ételeket és úgy döntöttek megmutatjuk a világnak, hogy a zalai konyha méltán híres és felveszi a versenyt az ország bármely kiemelkedően ismert régiójával.

Friss alapanyagokat használnak, amit tudnak környékbeli termelőktől vásárolnak. Saját fűszernövényeket termesztenek, nem tartanak mirelit burgonyát és a lekvárokat is magunk főzik. Valódi mézzel dolgoznak, ès hordókban savanyítjàk az asztalra kerülő savanyúságokat. Ételeiket az egészséges konyha alapelveinek megfelelve készítik el.

Szívügyüknek tekintik, hogy megmutassák a régi zalai ételeket, némelyiket persze újragondolva, kicsit könnyedebben, másképp elkészítve. Igazi sláger a dödölle, ami akár magában, akár vaddal körítve is kiváló fogás.

Képgaléria