Szervező:

Felelős Gasztrohős

Időpont:

2016. 03. 23. szerda, 18:00 2016. 03. 23. szerda, 20:00

Címkék:

egészség élelmiszer-hulladék élelmiszer-kilométer étkezés környezetvédelem

A Felelős Gasztrohős előadása az étkezés és a környezetvédelem kapcsolatáról, amelyben a felelős étkezés alapjairól, az étkezés és környezetvédelem kapcsolatáról, az élelmiszer-termelés kihívásairól és veszélyeiről lesz szó.

Főbb témák: élelmiszerkilométer, túlhalászott tengerek, a hús- és tejtermék fogyasztás ökolábnyoma, a helyi és szezonális élelmiszer előnyei, az étkezés és az egészség kapcsolata.

Igény szerint a résztvevők segítségével “konyha-térképet” készítünk azokkal a tippekkel és hasznos tanácsokkal, amiket akár családi házban, akár a panel 7. emeletén beépíthetünk a mindennapokba a “zöldebb” konyha érdekében.

A belépés ingyenes, illetve adomány alapú, a befolyt összeg az előadó szervezetet és a Budapest Pont fenntartását támogatja.
Regisztráció: http://goo.gl/forms/Sh5rkkOV8l